Yes! Nieuw Fysiovriend Marloes begonnen

Yes, we hebben er een nieuwe Fysiovriend bij. Marloes is de eerste Fysiovriend van Brabantse bodem. En dat betekent dat ze ‘keigezellig’ is, elke weekend bij ‘ons pap en mam’ op bezoek gaat en na een lange werkdag ‘afgewerkt’ naar huis fietst. Maar zonder gekkigheid. Naast deze Brabantse gezelligheid heeft ze veel meer te bieden. Ze is afgestudeerd manueel therapeut en kan hierdoor diverse klachten behandelen aan de wervelkolom en de extremiteiten (je armen en benen zeg maar). En alhoewel ze eigenlijk alles leuk vindt, ligt haar affiniteit het meest bij het behandelen van acute of chronische schouderklachten en het revalideren van de schouderoperaties. Door haar lidmaatschap bij het schoudernetwerk Noord-Brabant is ze altijd up-to-date. Wil je meer over Marloes te weten komen?

Maak een afspraak Mail Marloes

Foto: de brabanste bakker 

Deze blogpost is geschreven door Stijn Willems

Stijn is mede-eigenaar van de Fysiovrienden. Hij schrijft graag over zijn vak en gaat het liefst op de inhoud in. Zijn blogs zijn soms een tikkeltje tegendraads en geven stof tot nadenken.

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder