Vergoeding

Aanvullende verzekering

Reguliere behandelingen fysio- en manuele therapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kijk wel goed in je polisvoorwaarden hoeveel behandelingen je vergoed krijgt om onduidelijkheden te voorkomen. Ben je al ergens anders onder behandeling geweest? Meld dit bij de intake zodat we hier rekening mee kunnen houden. Een Ehealth consult wordt vergoed door je verzekeraar en wordt gezien als een reguliere fysiotherapie zitting.

Basis verzekering

Na verwijzing van arts of specialist wordt chronische zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Een voorwaarde is wel dat de eerste 20 behandeling zelf zijn betaald of vergoed zijn vanuit de aanvullende verzekering. Let op! Het eigen risico wordt wel aangesproken. Voor de volledige lijst met chronische aandoeningen kijk je hier.

Particuliere nota

Mocht je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben dan hanteren wij de onderstaande tarieven. Onze particuliere nota’s worden uitbesteed aan Infomedics. Deze nota’s worden op het eind van de maand verstuurd en ontvang je in de inbox van je mail. De digitale rekening kan je direct bekijken en betalen vanuit deze mail. Als bijvoorbeeld je mobiele telefoonnummer niet juist is, of je e-mailadres is gewijzigd, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Mocht de rekening niet zijn aangekomen? Dan wordt de rekening alsnog op papier verstuurd, en heb je een nieuw betaaltermijn van 30 dagen.

Prijs
Fysiotherapie zitting €35,00
Fysiotherapie (aan huis) €45,00
Manuele therapie €45,00
Manuele therapie (aan huis) €55,00
Diagnostisch consult fysiotherapie €56,95
Screening en intake/onderzoek na screening €50,00
Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting fysiotherapie (40-50 minuten) €85,00
Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting manuele therapie (40-50 minuten) €95,00
Intake na verwijzing €50,00
Tijdrovende rapporten €65,00
Niet nagekomen afspraak €27,00
Ehealth consult €35,00

Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting fysio- manuele therapie (lang consult)

Een intake of normaal consult duurt ongeveer 20-25 minuten. Mocht je een complexere klacht hebben dan plannen we graag wat meer tijd voor je in (40-50 minuten). Naast de intake plannen we direct de eerste zitting zodat we meer tijd hebben om je op weg te helpen. Er worden dan 2 behandelingen van de aanvullende verzekering afgeschreven. Mocht je voorkeur hebben voor een langer consult dit juist liever niet willen, laat het dan even tijdens de aanmelding weten.

 

Wij hebben er een nieuwe Fysiovriend bij!!

Beau heeft veel te bieden als nieuwste aanwinst van de Fysiovrienden: ze is een harde werker, enorm leergierig en zit dan ook met regelmaat in de boeken om meer te leren over ons mooie vak… meer weten over Beau?

Lees verder