Vergoeding

Aanvullende verzekering

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Reguliere behandelingen, fysio- en manuele therapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk goed in je polisvoorwaarden hoeveel behandelingen je vergoed krijgt om onduidelijkheden te voorkomen. Ben je al ergens anders onder behandeling geweest? Meld dit bij de intake zodat we hier rekening mee kunnen houden. Een Ehealth consult wordt vergoed door je verzekeraar en wordt gezien als een reguliere fysiotherapie zitting.

Basisverzekering bij chronische aandoening

Bij een chronische aandoening wordt na verwijzing van arts of specialist de zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Een voorwaarde is wel dat de eerste 20 behandeling zelf zijn betaald of vergoed zijn vanuit de aanvullende verzekering. Let op! Het eigen risico wordt wel aangesproken. Voor de volledige lijst met chronische aandoeningen kijk je hier.

Particuliere nota

Mocht je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben dan hanteren wij de onderstaande tarieven. Onze particuliere nota’s worden uitbesteed aan Infomedics. Deze nota’s worden op het eind van de maand verstuurd en ontvang je in de inbox van je mail. De digitale rekening kan je direct bekijken en betalen vanuit deze mail. Als je naw-gegevens zijn gewijzigd, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Mocht de rekening niet zijn aangekomen? Dan wordt de rekening alsnog via de post verstuurd, en heb je een nieuwe betaaltermijn van 30 dagen.

Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting fysio- manuele therapie

Een intake of normaal consult duurt ongeveer 20-25 minuten. Soms kan het zijn dat we voor de intake meer tijd inplannen (40-50 minuten). We plannen naast de intake direct de eerste behandeling zodat we meer tijd hebben om je op weg te helpen. Er worden dan 2 behandelingen van de aanvullende verzekering afgeschreven.

Prijs
Fysiotherapie zitting €45,00
Fysiotherapie (aan huis) €55,00
Manuele therapie €55,00
Manuele therapie (aan huis) €63,00
Diagnostisch consult fysiotherapie €63,00
Screening en intake/onderzoek na screening €60,00
Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting fysiotherapie (40-50 minuten) €100,00
Intake en onderzoek gevolgd door eerste zitting manuele therapie (40-50 minuten) €110,00
Intake na verwijzing €60,00
Tijdrovende rapporten €75,00
Niet nagekomen afspraak €40,00
Ehealth consult €45,00

 

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder