Vergoeding

Reguliere behandelingen fysio- en manuele therapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kijk wel goed in je polisvoorwaarden hoeveel behandelingen je vergoed krijgt om onduidelijkheden te voorkomen. Ben je al ergens anders onder behandeling geweest? Meld dit bij de intake zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Na verwijzing van arts of specialist wordt chronische zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Een voorwaarde is wel dat de eerste 20 behandeling zelf zijn betaald of vergoed zijn vanuit de aanvullende verzekering. Let op! Het eigen risico wordt wel aangesproken. Voor de volledige lijst met chronische aandoeningen kijk je hier.

Een Ehealth consult wordt vergoed door je verzekeraar en wordt gezien als een reguliere fysiotherapie zitting.

Wij proberen de eerste keer ruim in te plannen (45-50 minuten) zodat we na de intake meteen de eerste behandeling kunnen starten.

Mocht je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben dan hanteren wij de volgende tarieven. Het is mogelijk om na de behandeling direct bij ons te pinnen.

Prijs
Fysiotherapie zitting €35,00
Fysiotherapie (aan huis) €45,00
Manuele therapie €45,00
Manuele therapie (aan huis) €55,00
Diagnostisch consult fysiotherapie €56,95
Screening en intake/onderzoek na screening €50,00
Intake na verwijzing €50,00
Tijdrovende rapporten €65,00
Niet nagekomen afspraak €27,00
Ehealth consult €35,00

 

Waarom zitten niet het nieuwe roken is.

In de media worden de slechte gezondheidseffecten van het zitten veelvuldig besproken. ‘zitten is het nieuwe roken’ en aan de gevolgen van roken kan je doodgaan. “van zitten dan ook?”… hoor ik je denken. Stijn legt waarom waarom dit niet klopt.

Lees verder