Ontmoet onze vrienden

Samen met onze vrienden zorgen we voor een effectieve en langdurende oplossing van het probleem. Hier een kleine greep uit onze trouwe vriendenkring.

Cândida Claassen | Zwangerschapscoach

Cândida is begonnen als dansdocent en heeft jaren gewerkt als psychomotorisch therapeut. Tijdens haar eerste zwangerschap raakte zij gefascineerd door alles wat met zwangerschap te maken had en besloot om een positieve bijdrage te willen leveren aan de zwangerschapsperiode van vrouwen. Ze is de opleiding Natuurlijk Zwanger aan de MAMZ! Academy gaan volgen en heeft hierdoor haar tweede kind vol zelfvertrouwen en op een ontspannen manier op de wereld kunnen brengen. Cândida verzorgt bij ons de mam2b-cursus en kan ervoor zorgen dat jij volop kunt gaan genieten van de mooiste periode uit je leven.

Bezoek website

Bram | Health style coach, voedingsconsulent

Bram van Resultijd gelooft niet in hypes om snel af te vallen. Goed resultaat heeft tijd nodig vindt hij en daarom neemt hij samen met jou de tijd voor resultaat (Resultijd, snap je?). Bram begeleid je op alle vlakken; mentaal, fysiek en voedingsgericht en zorgt hiermee voor resultaat op de lange termijn. Wil jij ook resultaat zien? Het wordt tijd om maar eens met hem af te spreken. Oja, goed om te weten. Een consult wordt ook vergoed vanuit je zorgverzekeraar.

Bezoek website

Nicole | Ouder en kind yogadocent

Als het om ouder & kindyoga gaat dan hebben we met Nicole een echte specialist in huis gehaald. Ouder & kindyoga is ervoor bedoelt om ouders en kinderen dichter naar elkaar toe te laten groeien. Zelf noemt Nicole haar lessen een ‘yoga-avontuur’ waarin je door middel van yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, muziek en spelvormen de zintuigen probeert de stimuleren.  Nicole wil ouders en kinderen iets extra’s meegeven in haar lessen. Niet alleen op de korte termijn maar iets waarvan ze de rest van hun leven plezier hebben. Wat dat extra’s precies inhoudt moet je zelf maar ervaren…

 

Bezoek website

Marjolein | Oefentherapeut

Marjolein is oefentherapeute Cesar en is trotse eigenaresse van het Oefenlokaal. Zij komt in aanraking met een diversiteit aan klachten zoals hoofdpijn, nek-, schouder-, bekken- en/of rugklachten. Maar dat is niet alles. Ook voor hyperventilatie en slaapproblematiek kun je bij haar terecht. Haar kracht is om mensen in hun kracht te zetten. Klinkt dat niet krachtig? Marjolein heeft de Master Zorgmanagement afgerond waardoor ze maar al te goed weet wat er nodig is voor een sterke samenwerking. Het concept van de Fysiovrienden vindt ze hier perfect bij passen.

Bezoek website

Sandra | Yoga docent

‘Leren ontspannen tijdens de inspanning’. Zijn dat niet twee vliegen in één klap? Volgens Sandra wel!  Ze geeft Critical Alignment- en Mindfulness yoga waarbij de verbinding vormt gevormd tussen lichaam en bewustzijn. De oefeningen variëren van subtiel tot wat uitdagender en zijn aanpasbaar aan ieders mogelijkheden, ook voor iemand met fysieke beperkingen.  Een term die ze dus vaak in haar lessen gebruikt is ‘alignment’. Wil je weten wat dit inhoudt? Maak snel een afspraak met haar. We kunnen verklappen dat het iets te maken heeft met houding, spanning, kracht en energie….

Bezoek website

Waarom zitten niet het nieuwe roken is.

In de media worden de slechte gezondheidseffecten van het zitten veelvuldig besproken. ‘zitten is het nieuwe roken’ en aan de gevolgen van roken kan je doodgaan. “van zitten dan ook?”… hoor ik je denken. Stijn legt waarom waarom dit niet klopt.

Lees verder