Ontmoet onze vrienden

Samen met onze vrienden vormen we een sterk team. Hier een kleine greep uit onze trouwe vriendenkring.

Personal Fitness Eindhoven | Personal fitness studio

Zoek jij een no-nonsens personal fitness studio van échte kwaliteit? Dan is Personal Fitness Eindhoven zeker wat voor jou. Bij personal fitness Eindhoven leer jij je lichaam beter begrijpen waardoor jij gegarandeerd resultaat boekt. Omdat we dezelfde visie delen hebben we in de samenwerking al meerder succes verhalen geboekt. Heb je klachten en wil je graag beginnen met sporten bij Personal Fitness Eindhoven? Een één-tweetje is zo gemaakt. Wil jij meer informatie over het sporten bij Personal Fitness Eindhoven of wil jij een gratis proefweek starten? Neem nu direct contact op.

Sportcity | Sportschool

Sportcity Eindhoven is een alles-in-één sportbestemming waar wij je met een gerust hard naar toe durven sturen. Op deze unieke locatie kan je terecht voor een veelzijdig sportaanbod. Sportcity staat voor persoonlijke begeleiding binnen een huiselijke sfeer. En dit is hoe wij het graag zien. Heb je fysieke problemen maar wil je graag beginnen met sporten? Kom binnen lopen op ons inloopspreekuur en wij denken graag met je mee.

Marjolein | Oefentherapeut

Marjolein is oefentherapeute Cesar en is trotse eigenaresse van het Oefenlokaal. Zij komt in aanraking met een diversiteit aan klachten zoals hoofdpijn, nek-, schouder-, bekken- en/of rugklachten. Maar dat is niet alles. Ook voor hyperventilatie en slaapproblematiek kun je bij haar terecht. Haar kracht is om mensen in hun kracht te zetten. Klinkt dat niet krachtig? Marjolein heeft de Master Zorgmanagement afgerond waardoor ze maar al te goed weet wat er nodig is voor een sterke samenwerking. Het concept van de Fysiovrienden vindt ze hier perfect bij passen.

Sandra | Yoga docent

‘Leren ontspannen tijdens de inspanning’. Zijn dat niet twee vliegen in één klap? Volgens Sandra wel!  Ze geeft Critical Alignment- en Mindfulness yoga waarbij de verbinding vormt gevormd tussen lichaam en bewustzijn. De oefeningen variëren van subtiel tot wat uitdagender en zijn aanpasbaar aan ieders mogelijkheden, ook voor iemand met fysieke beperkingen.  Een term die ze dus vaak in haar lessen gebruikt is ‘alignment’. Wil je weten wat dit inhoudt? Maak snel een afspraak met haar. We kunnen verklappen dat het iets te maken heeft met houding, spanning, kracht en energie….

Medisch Kwartier Eindhoven | Huisartsenzorg

Met Medisch Kwartier Eindhoven is een moderne huisartsenpraktijk in Stratum. De huisartsen van Medisch Kwartier Eindhoven leveren gezondheidszorg gericht op de basisprincipes van de leefstijlgeneeskunde. Naast de samenwerking met de huisarts zijn we in korte tijd een aantal vriendschappen rijker geworden. Zo zijn er nog een aantal andere disciplines aanwezig binnen het medisch kwartier zoals de Osteopaat, Acupuncturist en Diëtist. Wil je meer informatie over de integrale aanpak van het Medisch Kwartier Eindhoven?

Stemzorg | Top logopedisten

Met stemzorg (voorheen Logopediepraktijk Eindhoven) zijn wij een bijzondere vriendschap rijker. Cindy, Silke, Martine en Veerle zijn de gezichten van Stemzorg en hebben afgelopen jaren in Eindhoven een imperium opgebouwd als het gaat om het behandelen van stem-, zang-, adem- en keelklachten. Ze werken nauw samen met verschillende disciplines zoals zangdocenten, long- en KNO-artsen en verpleegkundige. Toch miste ze nog iets. Klachten van de stem, zang, adem en keel gaan namelijk vaak gepaard gaan met klachten in het nek en schoudergebied en deze klachten zijn voor hun moeilijk te behandelen. Laten wij hun daar nou perfect in kunnen ondersteunen!

Maud | Voedingsconsulent

Als Olympisch ex-topzwemster weet Maud als geen ander hoe belangrijk gezonde voeding is. Zo kan je met een gezond voedingspatroon optimaal presteren, in zowel de sport als het leven. Ze heeft een brede kijk als het over voeding gaat: zo is gezondheid veel meer dan wat je eet. Ze gelooft dat we als mens zelf de keuze hebben om de juiste voeding, gedachtes en mindset te creëren. Maud is dé uitgelezen vriend om jouw hiermee te helpen. Met haar kennis, motivatie en coaching zorgt ze dat jij de juiste informatie krijgt om de juiste keuze te maken.

 

Nicole | Ouder en kind yogadocent

Als het om ouder & kindyoga gaat dan hebben we met Nicole een echte specialist in huis gehaald. Ouder & kindyoga is ervoor bedoelt om ouders en kinderen dichter naar elkaar toe te laten groeien. Zelf noemt Nicole haar lessen een ‘yoga-avontuur’ waarin je door middel van yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, muziek en spelvormen de zintuigen probeert de stimuleren. Nicole wil ouders en kinderen iets extra’s meegeven in haar lessen. Niet alleen op de korte termijn maar iets waarvan ze de rest van hun leven plezier hebben. Wat dat extra’s precies inhoudt moet je zelf maar ervaren…

 

Cândida | Zwangerschapscoach

Cândida is begonnen als dansdocent en werkt als psychomotorisch therapeut. Tijdens haar eerste zwangerschap raakte zij gefascineerd door alles wat met zwangerschap te maken had. Ze besloot om een positieve bijdrage te willen leveren aan de zwangerschapsperiode van vrouwen. Ze is de opleiding ‘Natuurlijk Zwanger’ aan de MAMZ! Academy gaan volgen en heeft hierdoor haar tweede kind vol zelfvertrouwen op de wereld kunnen brengen. Dit wil jij toch ook? Cândida verzorgt bij ons de mam2b-cursus. Zo zorgt ze ervoor dat jij volop kunt gaan genieten van de mooiste periode uit je leven.

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder