Ontmoet onze vrienden

Samen met onze vrienden zorgen we voor een effectieve en langdurende oplossing van het probleem. Hier een kleine greep uit onze trouwe vriendenkring.

Bram | Health style coach, voedingsconsulent

Bram van Resultijd gelooft niet in hypes om snel af te vallen. Goed resultaat heeft tijd nodig vindt hij en daarom neemt hij samen met jou de tijd voor resultaat (Resultijd, snap je?). Bram begeleid je op alle vlakken; mentaal, fysiek en voedingsgericht en zorgt hiermee voor resultaat op de lange termijn. Wil jij ook resultaat zien? Het wordt tijd om maar eens met hem af te spreken. Oja, goed om te weten. Een consult wordt ook vergoed vanuit je zorgverzekeraar.

Bezoek website

Denice | Yoga docent

Ontmoet Denice. Deze first class yogadocente laat je kennis maken met yoga op een plezierige, nuchtere en laagdrempelige manier. Maar ook met een ton aan ervaring ben je bij haar aan het juiste adres. Want na 400 uren intensieve yogatraining kunnen we haar een echt een pro noemen. Wat betekent Yoga voor Denice? “Yoga heeft mij zo veel moois gegeven; zelfvertrouwen, energie, maar ook rust… balans. Gewoon lekker in mijn vel.” Dit wil ze jou ook graag laten ervaren.

 

Bezoek website

Nicole | Ouder en kind yogadocent

Als het om ouder & kindyoga gaat dan hebben we met Nicole een echte specialist in huis gehaald. Ouder & kindyoga is ervoor bedoelt om ouders en kinderen dichter naar elkaar toe te laten groeien. Zelf noemt Nicole haar lessen een ‘yoga-avontuur’ waarin je door middel van yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, muziek en spelvormen de zintuigen probeert de stimuleren.  Nicole wil ouders en kinderen iets extra’s meegeven in haar lessen. Niet alleen op de korte termijn maar iets waarvan ze de rest van hun leven plezier hebben. Wat dat extra’s precies inhoudt moet je zelf maar ervaren…

 

Bezoek website

Marjolein | Oefentherapeut

Marjolein is oefentherapeute Cesar en werkt op verschillende locaties in Eindhoven. Hierdoor komt zij in aanraking met een diversiteit aan klachten zoals hoofdpijn, nek-, schouder-, bekken- en/of rugklachten. Maar dat is niet alles. Ook voor hyperventilatie en slaapproblematiek kun je bij haar terecht. Haar kracht is om mensen in hun kracht te zetten. Klinkt dat niet krachtig? Marjolein heeft de Master Zorgmanagement afgerond waardoor ze maar al te goed weet wat er nodig is voor een sterke samenwerking. Het concept van de Fysiovrienden vindt ze hier perfect bij passen.

Bezoek website

Annicka | Oefentherapeut

Als oefentherapeute Mensendieck helpt Annicka mensen om zich bewust te maken van hun eigen lijf en van hun patronen. Annicka behandelt en coacht mensen met chronische aandoeningen, balans- en stabiliteitsproblemen, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en daarnaast verzorgt ze valpreventie trainingen. Haar laatste cursus volgde ze om kinderen en volwassen met scoliose en M. Scheuermann te behandelen. Ze vindt het verbazingwekkend welke resultaten ze hiermee bereikt. Roept dit vragen op? Stel ze gerust, Annicka is namelijk ‘de specialist’ op dit gebied.

Bezoek website

Sandra | Yoga docent

‘Leren ontspannen tijdens de inspanning’. Zijn dat niet twee vliegen in één klap? Volgens Sandra wel!  Ze geeft Critical Alignment- en Mindfulness yoga waarbij de verbinding vormt gevormd tussen lichaam en bewustzijn. De oefeningen variëren van subtiel tot wat uitdagender en zijn aanpasbaar aan ieders mogelijkheden, ook voor iemand met fysieke beperkingen.  Een term die ze dus vaak in haar lessen gebruikt is ‘alignment’. Wil je weten wat dit inhoudt? Maak snel een afspraak met haar. We kunnen verklappen dat het iets te maken heeft met houding, spanning, kracht en energie….

Bezoek website

Waarom zitten niet het nieuwe roken is.

In de media worden de slechte gezondheidseffecten van het zitten veelvuldig besproken. ‘zitten is het nieuwe roken’ en aan de gevolgen van roken kan je doodgaan. “van zitten dan ook?”… hoor ik je denken. Stijn legt waarom waarom dit niet klopt.

Lees verder