Ontmoet onze vrienden

Samen met onze vrienden vormen we een sterk team. Hier een kleine greep uit onze trouwe vriendenkring.

Marjolein | Oefentherapeut

Marjolein is oefentherapeute Cesar en is trotse eigenaresse van het Oefenlokaal. Zij komt in aanraking met een diversiteit aan klachten zoals hoofdpijn, nek-, schouder-, bekken- en/of rugklachten. Maar dat is niet alles. Ook voor hyperventilatie en slaapproblematiek kun je bij haar terecht. Haar kracht is om mensen in hun kracht te zetten. Klinkt dat niet krachtig? Marjolein heeft de Master Zorgmanagement afgerond waardoor ze maar al te goed weet wat er nodig is voor een sterke samenwerking. Het concept van de Fysiovrienden vindt ze hier perfect bij passen.

Sandra | Yoga docent

‘Leren ontspannen tijdens de inspanning’. Zijn dat niet twee vliegen in één klap? Volgens Sandra wel!  Ze geeft Critical Alignment- en Mindfulness yoga waarbij de verbinding vormt gevormd tussen lichaam en bewustzijn. De oefeningen variëren van subtiel tot wat uitdagender en zijn aanpasbaar aan ieders mogelijkheden, ook voor iemand met fysieke beperkingen.  Een term die ze dus vaak in haar lessen gebruikt is ‘alignment’. Wil je weten wat dit inhoudt? Maak snel een afspraak met haar. We kunnen verklappen dat het iets te maken heeft met houding, spanning, kracht en energie….

Cândida | Zwangerschapscoach

Cândida is begonnen als dansdocent en werkt als psychomotorisch therapeut. Tijdens haar eerste zwangerschap raakte zij gefascineerd door alles wat met zwangerschap te maken had en besloot om een positieve bijdrage te willen leveren aan de zwangerschapsperiode van vrouwen. Ze is de opleiding Natuurlijk Zwanger aan de MAMZ! Academy gaan volgen en heeft hierdoor haar tweede kind vol zelfvertrouwen en op een ontspannen manier op de wereld kunnen brengen. Dit wil jij toch ook? Cândida verzorgt bij ons de mam2b-cursus en zorgt ervoor dat jij volop kunt gaan genieten van de mooiste periode uit je leven.

Medisch Kwartier Eindhoven | Huisartsenzorg

Met Medisch Kwartier Eindhoven is een moderne huisartsenpraktijk in Stratum waar met een brede blik wordt gekeken naar jouw gezondheid en leefstijl. De huisartsen van Medisch Kwartier Eindhoven leveren integrale gezondheidszorg gericht op de basisprincipes van positieve gezondheid en leefstijlgeneeskunde. Naast de samenwerking met de huisarts zijn we in korte tijd een aantal vriendschappen rijker geworden. Zo werken binnen het Medisch Kwartier Eindhoven meerdere disciplines zoals de Osteopaat, Acupuncturist en Diëtist. Wil je meer informatie over de integrale aanpak van het Medisch Kwartier Eindhoven?

Stemzorg | Top logopedisten

Met stemzorg (voorheen Logopediepraktijk Eindhoven) zijn wij een bijzondere vriendschap rijker. Cindy, Silke, Martine en Veerle zijn de gezichten van Stemzorg en hebben afgelopen jaren in Eindhoven een imperium opgebouwd als het gaat om het behandelen van stem-, zang-, adem- en keelklachten. Ze werken nauw samen met verschillende disciplines zoals zangdocenten, long- en KNO-artsen en verpleegkundige. Toch miste ze nog iets. Klachten van de stem, zang, adem en keel gaan namelijk vaak gepaard gaan met klachten in het nek en schoudergebied en deze klachten zijn voor hun moeilijk te behandelen. Laten wij hun daar nou perfect in kunnen ondersteunen!

Nicole | Ouder en kind yogadocent

Als het om ouder & kindyoga gaat dan hebben we met Nicole een echte specialist in huis gehaald. Ouder & kindyoga is ervoor bedoelt om ouders en kinderen dichter naar elkaar toe te laten groeien. Zelf noemt Nicole haar lessen een ‘yoga-avontuur’ waarin je door middel van yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, muziek en spelvormen de zintuigen probeert de stimuleren. Nicole wil ouders en kinderen iets extra’s meegeven in haar lessen. Niet alleen op de korte termijn maar iets waarvan ze de rest van hun leven plezier hebben. Wat dat extra’s precies inhoudt moet je zelf maar ervaren…

 

Yes! Onze nieuwe Fysiovriend Marloes is begonnen

Yes, we hebben er een nieuwe Fysiovriend bij. Marloes is de eerste Fysiovriend van Brabantse bodem. En dat betekent dat ze ‘keigezellig’ is, elke weekend bij ‘ons pap en mam’ op bezoek gaat en na een dag ‘afgewerkt’ is. Maar zonder gekkigheid. Naast deze Brabantse gezelligheid heeft ze veel meer te bieden….

Lees verder