Het team

Het team van de Fysiovrienden is op een missie. En dat is om ervoor te zorgen jij zo snel mogelijk van je klachten af komt. Of het nou gaat om pijn aan je rugnekschouder of knie? Aan het eind van de behandeling begrijp jij beter waar je klachten vandaan komen en wat je zelf aan je klachten kunt doen. Zo is het resultaat niet alleen merkbaar op de korte maar ook op de lange termijn. Samen met onze vrienden vormen wij een sterk team.

Heb je zin om gelijk aan de slag te gaan? Maak snel een afspraak.

Beau

Beau heeft veel te bieden als nieuwste aanwinst van de Fysiovrienden: ze is een harde werker, enorm leergierig en zit dan ook met regelmaat in de boeken om meer te leren over ons mooie vak. Daarnaast is ze ook nog ondernemend; ze werkt als fotograaf en is tijdens haar studie actief geweest binnen de studentenraad van onze beroepsgroep. In haar vrije tijd vouwt ze zichzelf regelmatig dubbel op de yogamat, waagt ze graag een dansje of trotseert ze de golven op haar surfplank. Een alleskunner kan je wel zeggen. Welkom bij het team Beau!

Maak een afspraak Mail Beau WhatsApp Beau

BIG nummer: 69929330904

Lotte

We zijn super blij met Lotte. Zij is namelijk niet zomaar een fysio! Haar opleiding rondde ze af in Leiden. Dit was voor haar nog niet genoeg, ze ging namelijk meteen door met de opleiding bewegingswetenschappen en in 2017 behaalde ze certificaten om les te mogen geven. Sindsdien houdt ze studenten fysiotherapie up-to-date met de laatste feiten en ontwikkelingen binnen ons vak. Daarnaast heeft Lotte zich de laatste jaren gespecialiseerd in klachten tijdens en na de zwangerschap. Ze reist graag en heeft daarom ook meerdere stages in het buitenland gedaan. Wil je meer over Lotte te weten komen?

Maak een afspraak Mail Lotte WhatsApp Lotte

BIG nummer: 49916751604

Stijn Willems

Stijn is een duizendpoot. Naast een bevlogen Fysio- en Manueel therapeut is hij docent aan de SOMT University, wetenschapper en nu ook praktijkeigenaar. Door deze sterke basis kun je met bijna alle klachten bij hem terecht en ziet hij het als een uitdaging om je zo snel en goed mogelijk van je klachten af te helpen. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van nek- en rugklachten. Door het doen van wetenschappelijk onderzoek aan de VU Amsterdam naar klachten gerelateerd aan een Hernia, mag je hem inmiddels wel een specialist noemen op dat gebied. Hij ziet de mens als geheel en stimuleert het zelfherstellende vermogen. Stijn is nog lang niet uitontwikkeld. Het neerzetten van een innovatieve praktijk is op dit moment zijn missie.

Maak een afspraak Mail Stijn WhatsApp Stijn

BIG nummer: 39912799104

Ruben van den Bosch

Zoek je een kundige therapeut met een brede lach? Dan ben je bij Ruben aan het juiste adres. Ruben is een echte all-rounder. Naast het behandelen van nek-, rug- en andere gewrichtsklachten staat Ruben ook graag in de oefenzaal voor een revalidatietraining. Qua ontwikkeling staat Ruben niet stil. Na de basisopleiding specialiseerde hij zich in Dry-Needling waar hij goede resultaten mee behaalt, toch miste hij nog iets. Hij besloot de opleiding voor manuele therapie aan de SOMT University te gaan doen. Deze combinatie bleek de perfecte match. Ruben is een echte ondernemer en heeft altijd een eigen praktijk willen hebben. Met de Fysiovrienden is deze droom werkelijkheid geworden.

Maak een afspraak Mail Ruben WhatsApp Ruben

BIG nummer: 59918128204

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder