Het team

Ruben en Stijn zijn al jaren vrienden. Goede vrienden, sportvrienden, studievrienden en vanaf nu ook Fysiovrienden! Twee totaal verschillende jongens maar met dezelfde missie. Het centrale thema hierbij is ‘Samenwerken maakt sterker’. Door met verschillende disciplines te werken, ieder vanuit hun eigen kracht, kunnen we de beste resultaten behalen. Ruben en Stijn hebben daarom een platform gecreëerd voor jonge ondernemers in de zorg, en dat allemaal onder hetzelfde dak! Wat wil je als klant nog meer. Wil je weten hoe Ruben en Stijn elkaar hebben leren kennen? Lees de volgende blogpost. Inmiddels hebben Stijn en Ruben hun directe vriendenkring uitgebreid met hun inmiddels goede vrienden, Marloes en Lotte.

Marloes

Marloes is de eerste Fysiovriend van Brabantse bodem. En dat betekent dat ze ‘keigezellig’ is, elke weekend bij ‘ons pap en mam’ op bezoek gaat en dat ze op het eind van de dag ‘afgewerkt’ is. Maar zonder gekkigheid. Naast deze Brabantse gezelligheid heeft ze veel meer te bieden. Ze is afgestudeerd manueel therapeut en kan hierdoor diverse klachten  gerelateerd aan de wervelkolom en de extremiteiten behandelen (je armen en benen zeg maar). En alhoewel ze eigenlijk alles leuk vindt, ligt haar affiniteit bij het behandelen van acute of chronische schouderklachten en mensen te helpen met de revalidatie na een schouderoperaties. Door haar lidmaatschap bij het schoudernetwerk Noord-Brabant is ze altijd up-to-date. Wil je meer over Marloes te weten komen?

Maak een afspraak Mail Marloes WhatsApp Marloes

 

BIG nummer: 19914294004

Lotte

We zijn super blij met Lotte. Zij is namelijk niet zomaar een fysio! Haar opleiding rondde ze af in Leiden. Dit was voor haar nog niet genoeg, ze ging namelijk meteen door met de opleiding bewegingswetenschappen en in 2017 behaalde ze certificaten om les te mogen geven. Sindsdien houdt ze studenten fysiotherapie up-to-date met de laatste feiten en ontwikkelingen binnen ons vak. Daarnaast heeft Lotte zich de laatste jaren gespecialiseerd in klachten tijdens en na de zwangerschap. Ze reist graag en heeft daarom ook meerdere stages in het buitenland gedaan. Wil je meer over Lotte te weten komen?

Maak een afspraak Mail Lotte WhatsApp Lotte

BIG nummer: 49916751604

Stijn Willems

Stijn is een duizendpoot. Naast een bevlogen Fysio- en Manueel therapeut is hij docent aan de SOMT University, wetenschapper en nu ook praktijkeigenaar. Door deze sterke basis kun je met bijna alle klachten bij hem terecht en ziet hij het als een uitdaging om je zo snel en goed mogelijk van je klachten af te helpen. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van nek- en rugklachten. Door het doen van wetenschappelijk onderzoek aan de VU Amsterdam naar klachten gerelateerd aan een Hernia, mag je hem inmiddels wel een specialist noemen op dat gebied. Hij ziet de mens als geheel en stimuleert het zelfherstellende vermogen. Stijn is nog lang niet uitontwikkeld. Het neerzetten van een innovatieve praktijk is op dit moment zijn missie.

Maak een afspraak Mail Stijn WhatsApp Stijn

BIG nummer: 39912799104

Ruben van den Bosch

Zoek je een kundige therapeut met een brede lach? Dan ben je bij Ruben aan het juiste adres. Ruben is een echte all-rounder. Naast het behandelen van nek-, rug- en andere gewrichtsklachten staat Ruben ook graag in de oefenzaal voor een revalidatietraining. Qua ontwikkeling staat Ruben niet stil. Na de basisopleiding specialiseerde hij zich in Dry-Needling waar hij goede resultaten mee behaalt, toch miste hij nog iets. Hij besloot de opleiding voor manuele therapie aan de SOMT University te gaan doen. Deze combinatie bleek de perfecte match. Ruben is een echte ondernemer en heeft altijd een eigen praktijk willen hebben. Met de Fysiovrienden is deze droom werkelijkheid geworden.

Maak een afspraak Mail Ruben WhatsApp Ruben

BIG nummer: 59918128204

Wij breiden onze vriendenkring uit.

Jij hebt alles in huis om een goede Fysiovriend te worden. Je bent gezellig, authentiek, dynamisch, flexibel en hebt een goede dosis humor. Naar je patiënten toe ben je vriendelijk en je bent een pro in het stimuleren van zelfredzaamheid….

lees verder