Het team

Het team van de Fysiovrienden heeft de missie om ervoor te zorgen jij zo snel mogelijk van je klachten afkomt. Gaat het om pijn aan je rugnekschouder of knie? Aan het eind van de behandeling begrijp jij beter waar je klachten vandaan komen en wat je zelf aan je klachten kunt doen. Zo is het resultaat niet alleen op de korte maar ook op lange termijn merkbaar. Samen met onze vrienden vormen wij een sterk team.

Heb je zin om aan de slag te gaan? Maak snel een afspraak!

Freek | Fysiotherapeut

Freek ziet er misschien wat ruig uit, maar ‘looks may deceive’: Freek is een ontzettend lieve en zorgzame jongen en daarmee uitermate geschik als Fysiovriend. Na het VWO heeft hij de Bachelor Fysiotherapie met twee vingers in de neus afgerond. Daarna is hij gaan werken aan de andere kant van Brabant. Door de transfer naar de Fysiovrienden is hij terug in zijn geboortestad. Freek is een echt criticus en is continu op zoek naar hoe hij zichzelf kan verbeteren. Hij is nog lang niet klaar met studeren. Hij start namelijk komend jaar met de opleiding fysiotherapiewetenschappen. Waar kan je Freek voor wakker maken? ‘Veel’ zou hij zeggen, maar het helpen oplossen van peesblessures is waar zijn hart echt sneller van gaat kloppen.

Maak een afspraak Mail Freek WhatsApp Freek

BIG nummer: 29929227204

 

Aanwezig op dinsdag en donderdag

 

Beau | Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.

Beau heeft veel te bieden als goede vriendin van de Fysiovrienden. Ze is een harde werker, enorm leergierig en zit dan ook met regelmaat in de boeken om meer te leren over ons mooie vak. Ze kon dan ook niet wachten en is direct aan de slag te gaan met de opleiding manuele therapie. Daarnaast is ze ook nog ondernemend. Ze werkt als fotograaf en is tijdens haar studie actief geweest binnen de studentenraad van onze beroepsgroep. In haar vrije tijd vouwt ze zichzelf regelmatig dubbel op de yogamat, waagt ze graag een dansje of trotseert ze de golven op haar surfboard. Je dus wel zeggen dat ze een echte alleskunner is. Beau staat te popelen om je te helpen met jouw klachten.

Maak een afspraak Mail Beau WhatsApp Beau

BIG nummer: 69929330904

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Caitlin | Fysiotherapie assistent

Caitlin komt pas net om de hoek kijken, maar ontwikkelt zich in razend tempo tot een fysiotherapeute met diverse kwaliteiten. Ze is empathisch, leergierig en een tikkeltje perfectionistisch. Ze gelooft heilig in het zelfherstellend vermogen van patiënten: ‘mensen moeten de juiste informatie krijgen zodat ze hun klacht beter gaan begrijpen, dit is de basis voor herstel’. Haar afstudeeropdracht voert ze uit onder begeleiding van Stijn. Ze helpt mee met de ontwikkeling van een website waar mensen met lichamelijke klachten zelf aan de slag kunnen met hun herstel. Wat wil je nog meer?

Maak een afspraak

Aanwezig op dinsdag en donderdag

Stijn Willems | Fysio- manueel therapeut (MSc.)

Stijn is een duizendpoot. Naast een bevlogen Fysio- en Manueel therapeut is hij docent aan de SOMT University, wetenschapper en nu ook praktijkeigenaar. Door deze sterke basis kun je met bijna alle klachten bij hem terecht en ziet hij het als een uitdaging om je zo snel en goed mogelijk van je klachten af te helpen. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van nek- en rugklachten. Door het doen van wetenschappelijk onderzoek aan de VU Amsterdam naar klachten gerelateerd aan een Hernia, mag je hem inmiddels wel een specialist noemen op dat gebied. Hij ziet de mens als geheel en stimuleert het zelfherstellende vermogen. Stijn is nog lang niet uitontwikkeld. Het neerzetten van een innovatieve praktijk is op dit moment zijn missie.

Maak een afspraak Mail Stijn WhatsApp Stijn

BIG nummer: 39912799104

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Ruben van den Bosch | Fysio- manueel therapeut (MSc.)

Zoek je een kundige therapeut met een brede lach? Dan ben je bij Ruben aan het juiste adres. Ruben is een echte allrounder. Naast het behandelen van nek-, rug- en andere gewrichtsklachten staat Ruben ook graag in de oefenzaal voor een revalidatietraining. Qua ontwikkeling staat Ruben niet stil. Na de basisopleiding specialiseerde hij zich in Dry-Needling waar hij goede resultaten mee behaalt, toch miste hij nog iets. Hij besloot de opleiding voor manuele therapie aan de SOMT University te gaan doen. Deze combinatie bleek de perfecte match. Ruben is een echte ondernemer en heeft altijd een eigen praktijk willen hebben. Met de Fysiovrienden is deze droom werkelijkheid geworden.

Maak een afspraak Mail Ruben WhatsApp Ruben

BIG nummer: 59918128204

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder