Werkwijze

Om je goed te kunnen behandelen doorlopen we een stappenplan. Het doel van deze stappen is om je snel van je klachten af te helpen maar ook om je klachtenvrij te houden. Heb je tijdens het traject vragen of zijn er dingen onduidelijk? Laat het ons dan weten. Samen staan we sterker.

1. Inventarisatie

In deze fase inventariseren we jouw hulpvraag en brengen we het probleem verder in kaart. Hoe hebben deze problemen invloed op je dagelijks kwaliteit van leven? Wat zijn je verwachtingen en doelen? We vullen deze gegevens aan met een onderzoek op de behandelbank of in de oefenzaal of we vragen je een (online) vragenlijst in te vullen.

2. Plan en uitvoering

We stellen samen een behandelplan op en gaan aan de slag. We kunnen verschillende diensten inzetten om je doelen te bereiken. We spreken een evaluatiemoment af zodat we niet overbodig behandelen. Merken we dat we de doelen niet tijdig bereiken dan evalueren we eerder. Mogelijk dat we in deze fase, na overleg met jou, de hulp van onze vrienden of anderen inschakelen.

3. Evaluatie

Na de uitvoering van het behandelplan evalueren we of je al je doelen hebt bereikt en of je verwachtingen zijn uitgekomen. Mogelijk dat we nogmaals  een onderzoek uitvoeren of je vragen een (online) lijst in te vullen. Om onze dienstverlening te verbeteren horen we graag wat je van het traject vond.

4. Continuering

We hopen dat je in de vorige fases al je doelen bereikt hebt en dat we het probleem samen hebben kunnen oplossen. High Five! We willen natuurlijk dat je klachtenvrij blijft. Door samenwerking met onze vrienden is het mogelijk je doelen te continueren. Onderhoud je flexibiliteit bijvoorbeeld met een yogales of blijf op kracht met de Vrienden-Fitness.

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder