Ouder & fit

Wordt jij een jaartje ouder maar wil je actief en fit blijven? Ben je op zoek naar een leuke manier om samen met anderen te werken aan kracht, balans en welzijn?

Ontdek onze groepsles ‘BEWEGEN met de Fysiovrienden: OUDER & FIT’.

Deze groepslessen zijn bedoeld voor iedereen vanaf ongeveer 60 jaar die zo lang mogelijk fit wil blijven in groepsverband.

Waarom is OUDER & FIT zo belangrijk?

Het blijven bewegen en het behouden van kracht en balans is essentieel voor je welzijn en zelfstandigheid als je ouder wordt.

Hoe ziet de les eruit?

De trainingen zijn 45 minuten en bestaan uit warming-up, oefeningen gericht op kracht (zonder fitnessapparaten), balans, en we sluiten elke training af met een spelvorm. Het is opgezet voor zowel een fysieke als sociale component – samen met vrienden fit worden is namelijk leuker dan alleen!

Wat bieden wij?

We trainen in kleine, gezellige groepjes van maximaal 6 personen. Onder professionele begeleiding werk je aan je lichamelijke fitheid terwijl je plezier hebt met leeftijdsgenoten.

Hoe vaak Hoe lang Kosten
1x per week 10 lessen (12 weken) * €120,00 pp

Wanneer?

Dag  Tijd Locatie
Maandag 10:00 – 10:45 Kalmoesplein
Donderdag 10:00 – 10:45 Kalmoesplein

Wie geeft de cursus OUDER & FIT?

De trainingen worden gegeven door Fysiovriend Beau Slegers. Beau is sinds 2021 een vast gezicht bij de Fysiovrienden en werkt hier als fysiotherapeut en is manueel therapeut i.o. Beau heeft al jaren ervaring met het geven van ouderengym. Echter mist Beau dit nog bij ons in de wijk en vanuit deze gedachten is OUDER & FIT ontstaan.

Interesse? Vragen?

Wij staan klaar om je te helpen.

Durf jij de stap te zetten naar een actiever en fitter leven? Schrijf je dan nu in voor onze cursus OUDER & FIT!

 

Schrijf je direct in

Nieuw in Eindhoven West (Meerhoven)!

Heb je last van beweegproblemen? Goed nieuws! We staan nu ook klaar om jou in Eindhoven West te helpen.

Maak een afspraak