de Jasmijn

Bij Huisartsenpraktijk de Jasmijn in Eindhoven vormen Dokter Verbon en een ervaren, hecht team het hart van de huisartsenzorg in Woensel. Beau, een goede vriendin van de praktijk, is al geruime tijd betrokken bij Huisartsenpraktijk de Jasmijn en ondersteunt de huisartsen met haar kennis en expertise over het bewegingsapparaat. Leefstijl, zowel fysiek als mentaal, speelt een cruciale rol in de werkwijze van de praktijk. Wist je dat er zelfs de mogelijkheid is om wandelend een consult te hebben? Bijzonder, toch? Beau en Huisartsenpraktijk de Jasmijn streven naar laagdrempelige, persoonsgerichte zorg, waarbij iedereen zich welkom voelt. Wat wil je nog meer?

Deze blogpost is geschreven door Stijn Willems

Stijn is mede-eigenaar van de Fysiovrienden. Hij schrijft graag over zijn vak en gaat het liefst op de inhoud in. Zijn blogs zijn soms een tikkeltje tegendraads en geven stof tot nadenken.

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder