Wat onze klanten zeggen

Ik ben gekomen in de praktijk met hernia-klachten en heb al meerder dingen geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Door een andere aanpak heb ik geleerd meer ontspannen te bewegen en ben ik eindelijk van mijn klachten verlost. Ik functioneer nu weer als vanouds.

Dinij

Super goede ervaring met de Fysiovrienden. Zijn erg vriendelijk, professioneel en hebben kennis van zaken. Ik liep al meer dan 5 jaar met pijn rond, en Stijn was de eerste die uitvond waar het echt vandaan kwam. Ben nu bijna pijn-vrij. Echt super! Bedankt! 🙂

Anna

Met aanhoudende schouderklachten kwam ik – na goede verhalen – terecht bij de Fysiovrienden. Was überhaupt voor het allereerst bij fysio maar Ruben stelt je op gemak en kon meteen de vinger erop leggen waar de “schouder” wringt. Gaat de goede kant op, dus erg blij mee! Ruben is deskundig, heeft persoonlijke aandacht, is betrokken en erg vriendelijk, tevens goed bereikbaar in contact maar ook qua parkeergelegenheid. Ook handig. Praktijk is modern ingericht met een vleugje nostalgie en heeft open/laagdrempelig huiskamersfeer. Goede keuze dus!!

Marjon

I went to De Fysiovrienden to have support during the final recovery stages of a knee surgery. Their service was very competent and friendly, and I fully recovered in a few weeks. I was very satisfied!

Taciano

Super service, heel blij om vooruit geholpen te worden en ook van mijn klachten af te komen en belangrijk, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Well done boys

Susanna

Fijn team, gezellige sfeer, goed geholpen. Ruben je bent top

Marcelle

Erg fijne en duidelijke fysiotherapeut, had heel snel door waar het probleem precies zat. Komende tijd werken aan een pijnvrije schouder!

Pieter

Enthousiaste en bekwame fysiotherapeuten die snel een diagnose konden stellen en gelijk effectief konden behandelen

Oscar

Aardige jongens, mooi pand, gezellige uitstraling, maar….het gaat uiteindelijk om de inhoud. Als klant wil je van je klachten af. Na drie behandelingen is de pijn in mijn nek al bijna weg en kan ik weer heerlijk slapen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fysiotherapeut. Chapeau.

Belinda

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder