Tweede artikel van Stijn zijn promotieonderzoek is gepubliceerd!

Yes, het tweede artikel van Stijn zijn promotieonderzoek is gepubliceerd! En wat is hij hier blij mee. Hier een korte samenvatting van de onderzoeksbevindingen? Wil je het gehele artikel lezen? De link vind je onderaan dit bericht:

De ‘Patient Journey App’ is een applicatie voor musculoskeletale operaties die helpt het peri-operatieve proces te doorlopen met als doel zelfmanagement en therapietrouw te stimuleren. Wij onderzochten de gebruikerservaring. Conclusie: De app is zeer gebruiksvriendelijk en de tijdgebonden content is helder en informatief. Echter zorgt het gebruik niet voor meer motivatie, vertrouwen, identificatie en begrip. Het toevoegen van interactieve functies, het geven van een meer gepersonaliseerde en realistische prognose, het geven van betere informatie over medicatiegebruik en complicaties na de operatie en het kunnen vergelijken met andere patiënten zou de gebruikerservaring kunnen verbeteren.

Lees het artikel hier

 

Deze blogpost is geschreven door Stijn Willems

Stijn is mede-eigenaar van de Fysiovrienden. Hij schrijft graag over zijn vak en gaat het liefst op de inhoud in. Zijn blogs zijn soms een tikkeltje tegendraads en geven stof tot nadenken.

Nieuw in Eindhoven West (Meerhoven)!

Heb je last van beweegproblemen? Goed nieuws! We staan nu ook klaar om jou in Eindhoven West te helpen.

Maak een afspraak