Revalide

Met Revalide heeft de Fysiovrienden een mooie vriendschap gesloten. Revalide is een, door het ministerie van VWS, erkende landelijke organisatie voor medisch specialistische revalidatiezorg. Revalide kan helpen bij onbegrepen lichamelijke klachten of chronische pijn maar ook bij onvoldoende herstel of vertraagd herstel van een ongeval, beroerte of ziekte.

Waar staat revalide voor?

Revalide wil iedereen met langdurige klachten en/of pijn helpen bij verbetering van de kwaliteit van diens leven. Daarbij gaan zij uit van de eigen kracht van de patient. Met altijd het doel: functioneren en participeren. Revalideren is een actieve vorm van therapie waarin behandelaars en patiënt de verantwoordelijkheid delen.

Een interdisciplinaire aanpak

Revalide werkt met een interdisciplinaire aanpak, omdat klachten vaak meerdere oorzaken hebben. Verschillende professionals zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en diëtisten werken onder begeleiding van een revalidatiearts samen aan het behandelplan. Dit doen ze gelijktijdig en onder één dak. Die geïntegreerde aanpak in combinatie met een behandelplan op maat, maken onze behandeltrajecten effectief en efficiënt.

Waarom kies je voor Revalide?

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij revalide bovenaan de agenda. Wij werken met een persoonlijk behandeltraject en zijn niet tevreden voor we voor ze een zorgtraject op maat hebben gevonden. Dat kan omdat ze als klein revalidatiecentrum korte communicatielijnen en een informele sfeer hebben, en er veel ruimte is voor flexibiliteit. Een vriendelijke omgeving ook, waar het zo prettig mogelijk herstellen is.

Nieuw in Eindhoven West (Meerhoven)!

Heb je last van beweegproblemen? Goed nieuws! We staan nu ook klaar om jou in Eindhoven West te helpen.

Maak een afspraak