Vacature

Wij breiden onze vriendenkring uit.

Jij hebt alles in huis om een goede Fysiovriend te worden. Je bent gezellig, authentiek, dynamisch, flexibel en hebt een goede dosis humor. Naar je patiënten toe ben je vriendelijk en je bent een pro in het stimuleren van zelfredzaamheid. Je kunt je eigen handelen goed onderbouwen, weet evidentie feilloos op waarde te schatten en weet dit zonder door te slaan toe te passen binnen de praktijk. Je vindt het leuk om af en toe wat op social-media te posten en/of een informatieve blog te schrijven.

Jij hebt:
– Een masterdiploma, bent bezig met je opleiding of je hebt de ambities om te gaan starten.
– De drijfveer om het maximale uit jezelf en je vak te halen.

Wij bieden:
– Start met 16-20 uur op de Maandagochtend, Dinsdag, Donderdag en/of Vrijdag.
– De kans om door te groeien naar een fulltime job waarin je jezelf verder kan ontwikkelen.
– Een snel groeiende praktijk met een breed vriendennetwerk.
– Een marktconform contract en salaris.

Ben je geprikkeld geraakt door het lezen van deze vacature en wil jij ook werken in een vriendenteam waar je op kunt rekenen? Stuur dan jouw motivatiemail inc. CV en wie weet zitten we snel aan de koffie samen. High Five

Deze blogpost is geschreven door Stijn Willems

Stijn is mede-eigenaar van de Fysiovrienden. Hij schrijft graag over zijn vak en gaat het liefst op de inhoud in. Zijn blogs zijn soms een tikkeltje tegendraads en geven stof tot nadenken.

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder