#fitmom

Wij begrijpen het helemaal! Na je zwangerschap wil je natuurlijk zo snel mogelijk een #fitmom zijn. Je wilt je weer ‘de oude voelen’ en zo optimaal mogelijk genieten van het moois dat op je af komt. Omdat je leven even op zijn kop staat, kan het zijn dat het toch niet altijd even gemakkelijk is om de draad weer op te pakken. Toch is het belangrijk ook voor jezelf te zorgen want als ‘leader of the pack’ wil je graag sterk in je schoenen blijven staan!

Je kunt je 6 weken na de bevalling aanmelden voor de #fitmom training (mocht je over het herstel van de eerste 6 weken na je bevalling vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag). Na aanmelding plannen we een intake. Hierin bespreken we je verwachtingen en doelen en stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Mocht je na je zwangerschap nog klachten ervaren dan kan het zijn dat we ervoor kiezen eerst een fysiotherapeutisch consult in te plannen. Zo kunnen we nog gerichter van start gaan. Je traint in een groep van maximaal 6 personen en omdat we toch persoonlijke doelen stellen, is het mogelijk elk moment in te stromen.

Hoe vaak Hoe lang Kosten
1x per week 10 lessen (12 weken) €120,00 pp
2x per week 20 lessen (12 weken) €220,00 pp

Tijden zijn in overleg met Lotte, stuur haar gerust een berichtje of 

Maak een afspraak

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder