#fit&pregnant

Better in = better out. Dat is waar het om gaat tijdens de #fit&pregnant training bij de Fysiovrienden. Wanneer je fit en klachtenvrij je zwangerschap doorloopt, kun je namelijk ook optimaal genieten van de periode ná je zwangerschap. Bij de #fit&pregnant training draait het niet alleen om de training zelf. Je komt ook veel te weten over de verschillende fases van de zwangerschap en leer je hoe je klachten kunt voorkomen. Mocht je toch zwangerschapsklachten ervaren, no worries! Omdat je traint onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut, kunnen we je extra goed begeleiden.

Na aanmelding plannen we een intake. Hierin bespreken we je verwachtingen en doelen en stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Mocht je klachten hebben tijdens je zwangerschap, dan kan het zijn dat we ervoor kiezen eerst een fysiotherapeutisch consult in te plannen. Zo kunnen we nog gerichter van start gaan. Je traint in een groep van maximaal 6 personen en omdat we persoonlijke doelen stellen kan je elke moment instromen. 

1x per week 10 lessen (in 12 weken te gebruiken) €120,00 pp
Hoe vaak Hoe lang Kosten
2x per week 20 lessen (12 weken te gebruiken) €220,00 pp

Tijden zijn in overleg met Lotte, stuur haar gerust een berichtje of 

Maak een afspraak

Rugklachten en corona!!

Wij krijgen veel vragen of rugklachten en corona (COVID-19) een relatie hebben. Wij zijn de literatuur in gedoken en hebben de antwoorden voor je op een rij gezet.

Lees verder